ILMALÄMPÖPUMPPU PANASONIC CZ9SKE CS-CU

ILMALÄMPÖPUMPPU PANASONIC CZ9SKE CS-CU

Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti talvella ja viilentää kesällä. Tilasuositus Panasonic CZ9SKE -ilmalämpöpumpulle on 25–100 m². Ylläpitolämpötoiminnon (8–15 °C) ansiosta laite sopii hyvin myös kesämökille tai muihin vapaa-ajan rakennuksiin. Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla.
Panasonic CZ9SKE -ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä.
Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista säästää huomattava summa lämmityskuluissa ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic CZ9SKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A+.
Panasonic CZ9SKE -ilmalämpöpumpun nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa tehokkaasti sisäilman ja pintojen bakteereja, viruksia ja mikrohiukkasia. Samalla se poistaa huoneilman hajuja.

 

Hinta: 899,00 € (rahti 0 €) Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Seuraa meitä Facebookissa: http://www.facebook.com/Oivarauta.fi

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>